کاربر گرامی! برای اینکه از تمام امکانات سایت بهره مند شوید لطفا موبایل خود را تایید کنید.
تماس با ما
بیشتر از یک،آموزش سخنرانی،فن بیان و ارتباطات
  • ورود/عضویت
  • تماس با ما
  • بیشتر از یک،آموزش سخنرانی،فن بیان و ارتباطات
  • صفحه اصلی
  • ماجراهای شما
سرچ باکس

صبر کنید...

  1. خانه
  2. ماجراهای-شما
  3. بازاریابی عصبی چیست؟

بازاریابی عصبی چیست؟

3   گزارش تخلف
user885218844950 17 آبان 98 705 0 7 دقیقه

بازاریابی عصبی چیست؟

بازاریابی عصبی چیست؟ (Neuromarketing)

بازاریابی عصبی اخیرا مورد توجه فراوانی قرار گرفته است. این علم جدید تلفیق دو علم بازاریابی و عصب‌شناسی است.

بازاریابی عصبی درک عملکرد مغز بدون وارد شدن در جزئیات پیچیده آن است تا از آن برای بهبود عملیات بازاریابی استفاده کنیم.

واژه بازاریابی عصبی برای اولین بار در سال 2002 مطرح شد و با استقبال چندانی روبرو نشد تا در سال‌های اخیر که این اصطلاح بخشی از سخنرانی‌های همایش‌ها و مقالات مختلف را به خود اختصاص داده است.

هدف بازاریابی عصبی انتقال بهتر پیام‌های بازاریابی به دیگران و افزایش احتمال خرید توسط مخاطب است. در نتیجه با بازاریابی عصبی بودجه بازاریابی و تبلیغات کاهش می‌یابد.

مشکل ازدیاد پیام‌های تبلیغاتی

حتما قبول دارید که بازاریابی و تبلیغات بسیار سخت‌تر شده است. همکاران و رقیبان شما احتمالا آن قدر زیاد هستند که مدام حواس مشتریان را پرت می‌کنند. پیام‌های بازاریابی کم‌رنگ‌تر شده است. توجه به تبلیغات کمتر شده است.

حال اگر کسب‌و‌کاری کوچک با بودجه محدود تبلیغاتی دارید چگونه می‌توانید توجه مشتریان احتمالی را به خود جلب کنید و حتی باعث شوید از شما خرید کنند؟

شاید پاسخ این پرسش در بازاریابی عصبی قبل از ورود به موضوع سه مثال ملموس می‌آوریم که نشان می‌دهد بازاریابی عصبی چیزی فراتر از عرضه محصول مناسب با قیمت مناسب است.

1. خرید از فروشنده نامناسب

فرض کنید وارد فروشگاهی می‌شوید و از همان ابتدا احساس خوبی نسبت به فروشگاه ندارید. فروشنده بدون توجه به ورود شما به صحبت خود با تلفن ادامه می‌دهد و وانمود می‌کند شما را ندیده است.

سپس با لحنی توهین‌آمیز با شما صحبت می‌کند و وقتی سؤالی فنی درباره محصول می‌پرسید می‌گوید: روی جعبه نوشته شده است، خودتان بخوانید! چقدر احتمال دارد از چنین فروشگاهی خرید کنید؟

شاید از خرید منصرف شوید. توجه کنید که ما درباره محصول صحبت نکردیم. شاید محصول این فروشگاه بسیار عالی و قیمت آن مناسب باشد، ولی شما از خرید منصرف می‌شوید.

پس موضوع فقط محصول مناسب با قیمت مناسب نیست. رفتارهای خرید ما بسیار پیچیده‌تر از چیزی است که خیلی‌ها فکر می‌کنند و به عملکرد مغز مربوط است.

اگر خیلی ساده بگوییم ما از کسانی خرید می‌کنیم که از آن‌ها خوشمان بیاید. اغلب فروشنده بسیار مهم‌تر از محصول است. در دوره تخصصی آموزشی فروش در این باره کاملا آموزش داده ایم…(مشاهده دوره…)

2. خرید موبایل با برند ناآشنا

برای خرید موبایل به فروشگاه مراجعه می‌کنید. فروشنده سعی می‌کند برندی را به شما بفروشد که تا به حال اسمش را نشنیده‌اید.

اسم آن بسیار عجیب و ناآشنا است. فروشنده به شما ثابت می‌کند تمام مشخصات فنی این موبایلِ ناشناخته بهتر از موبایلی است که شما می‌خواستید. حتی قیمتش هم بسیار ارزان‌تر است.

شما کمی با خود کلنجار می‌روید و در نهایت جرئت نمی‌کنید یک محصول ناشناخته بخرید که تمام خواسته‌های شما را برآورده می‌کند. بدون خرید از فروشگاه خارج می‌شوید.

دلیل این موضوع نیز به عملکرد مغزمان برمی‌گردد. تأثیر دیگران بر خریدهای ما بیش از چیزی است که تصورش را می‌کنیم.

وقتی می‌خواهیم چیزی بخریم مهم‌ترین سؤال ذهنمان این است که دیگران در مورد خریدمان چه نظری خواهند داشت. آیا کار ما را تأیید خواهند کرد یا آن را کاری اشتباه خواهند دانست.

3. خرید از سایتی که جعلی به نظر می‌رسد

دنبال خرید یک محصول آموزشی هستید. در گوگل به جستجو می‌پردازید. وارد سایتی می‌شوید که احساس می‌کنید نمی‌توان به آن اعتماد کرد.

اگر دوستتان از شما بپرسد چرا این سایت را نامعتبر می‌دانید هیچ دلیل منطقی و قابل‌قبولی ندارید تا ارائه دهید.

شاید روی جعبه محصول از عکس یک آقا با کراوات استفاده شده است. یا عکس‌های سایت به آن سایت متعلق نیست بلکه از سایت‌های خارجی گرفته شده است.

به این نتیجه می‌رسید که این سایت حرفی برای گفتن ندارد و از خرید خود منصرف می‌شوید. شما محتویات محصول را ندیده‌اید و فقط از روی چند عکس به این نتیجه می‌رسید که خرید نکنید.

دلیل این موضوع هم به مغز ما مربوط می‌شود. مغز قدیم که به زودی درباره‌اش توضیح خواهیم داد، اگر تشابهی احساس نکند احتمال خرید کمتر می‌شود.

اگر با فردی که کراوات بسته تشابه نداریم سعی می‌کنیم از او خرید نکنیم. بلکه از فردی خرید کنیم که بیشتر شبیه خودمان است.

آیا بازاریابی عصبی در کسب‌و‌کارهای کوچک قابل استفاده است؟

واژه بازاریابی عصبی بسیار علمی و پیچیده به نظر می‌رسد. همچنین اغلب کتاب‌ها و مقالات به کاربرد بازاریابی عصبی در شرکت‌های بسیار بزرگ و برندهای معروف می‌پردازند.

ولی اغلب ایده‌های بازاریابی عصبی در کسب‌و‌کارهای کوچک قابل استفاده است. برخی از آن‌ها بسیار ساده‌تر و کم‌هزینه‌تر از چیزی است که تصور می‌کنید.

قصه از کجا شروع شد؟

اغلب شرکت‌های بزرگ قبل از تولید یک محصول تحقیقات بازار انجام می‌دادند تا محصول مورد علاقه مشتریان را تولید کنند.

آن‌ها از مردم می‌پرسیدند که دوست دارید محصول بعدی ما چگونه باشد، رنگ بسته‌بندی چه باشد و چه خصوصیاتی داشته باشد.

سپس با توجه به نتایج نظرسنجی و تحقیقات بازار محصولی جدید تولید می‌کردند. سپس اتفاق عجیبی رخ می‌داد. آن محصول جدید که دقیقاً با خواسته‌ها و سلایق مشتریان تولید شده بود با شکست مواجه می‌شد.

همان افرادی که خودشان در نظرسنجی شرکت کرده بودند هیچ‌گاه محصول مورد نظر را خریداری نمی‌کردند.

بازاریابان کم‌کم به این نتیجه رسیدند که پاسخ اغلب افراد در تحقیقات بازار با رفتار خرید آن‌ها تفاوت دارد و گاهی کاملاً متناقض است.

بنابراین همیشه نمی‌توان از مشتری پرسید که محصول مورد علاقه‌اش کدام است و سپس با تولید آن محصول به موفقیت رسید.

در آزمایش دیگری از افرادی که برای خرید نقاشی‌های گران‌قیمت به یک گالری مراجعه کرده بودند سؤال شد که چه نوع عکس‌هایی دوست دارد.

پاسخ اغلب آن‌ها این بود: عکس‌های طبیعت. سپس رفتار خرید این افراد بررسی شد. اغلب آن‌ها عکس‌هایی غیر از عکس طبیعت خریداری کرده بودند!

آنچه مشتریان درباره سلیقه خود می‌گویند با خریدهای آن‌ها سازگار نیست!

آقای مالکولم گلادول در کتاب معروفش با نام «نقطه واژگونی» به این پدیده می‌پردازد. او توضیح می‌دهد که افراد مختلف هنگام ورود به کافی‌شاپ در نظرسنجی شرکت کردند که قهوه مورد علاقه‌شان چه قهوه‌ای است.

اغلب افرادی که در نظرسنجی اعلام کرده بودند به قهوه تلخ و غلیظ علاقه دارند، بعد از چند دقیقه در همان کافی‌شاپ قهوه خود را کاملاً شیرین می‌کردند.

بنابراین همیشه نمی‌توان به گفته‌های مشتریان اعتماد کرد. گاهی آن‌ها در مورد محصول نظراتی می‌دهند که با خریدهای خودشان تناقض دارد.

ورود به مغز انسان و برملا شدن راز

اگر مشتریان نیازهای واقعی خود را بر زبان نمی‌آورند و همواره نمی‌توان به گفته‌های آنان اعتماد کرد، پس راه‌حل چیست؟

در سال‌های اخیر دستگاه‌هایی با نام‌های EEG و fMRI و … ساخته شده که انواع کوچک و قابل‌حملی دارد که بر سر انسان نصب می‌شود و می‌تواند از مغز انسان عکس بگیرد.

این دستگاه‌ها دریچه‌ای را برای ورود به مغز انسان باز کردند. دانشمندان و بازاریابان می‌توانند با بررسی عکس‌های مغز فردی که مثلاً در حال تصمیم‌گیری خرید است به دیدگاه موثق‌تر و جدیدتری دست یابند.

اگر خیلی ساده نحوه کار این دستگاه‌ها را توضیح دهیم، این گونه است که وقتی قسمت خاصی از مغز تحریک می‌شود، معمولاً خون با اکسیژن بیشتر به آن بخش مغز منتقل می‌شود.

بنابراین دستگاه‌هایی نظیر fMRI با عکسی‌ که از مغز تهیه می‌کنند، می‌توانند مکان‌های تحریک‌شده در مغز را مشخص کنند.

مقایسه الگوها

بررسی الگوهای مختلف مغز حین انجام فعالیت‌های مختلف ما را به نتایج جالب و جدیدی سوق می‌دهد.

مثلاً از مغز افراد مختلف در حال پرداخت پول در فروشگاه عکس گرفته‌شده و الگوی به دست آمده با الگوهای دیگر مقایسه می‌شود.

سپس مشاهده می‌شود الگوی به دست آمده شباهت زیادی با عکس مغز وقتی که بدن در حال تحمل درد است دارد!

وقتی به دست یک فرد سوزن می‌زنیم همان بخش مغز تحریک می‌شود که هنگام خرید تحریک می‌شود.

بنابراین از این آزمایش نتیجه‌گیری می‌کنیم که فرد وقتی پول پرداخت می‌کند، در مغز بخش درد تحریک می‌شود و پرداخت پول برای مشتری معمولاً دردناک است، حتی اگر مشتری هیچ‌گاه این موضوع را بر زبان نیاورد!

بنابراین با انجام آزمایش‌های مختلف و فراوان به اطلاعاتی دست می‌یابیم که می‌تواند در بازاریابی و فروش بهتر محصولات و خدمات به ما کمک کند.

سه بخش اصلی مغز

برای بازاریابی بهتر لازم است آشنایی مختصری با مغز داشته باشیم. مغز به سه بخش عمده تقسیم می‌شود که از نظر ساختار سلولی و عملکرد باهم متفاوت هستند.

با وجود اینکه این سه بخش بر فعالیت همدیگر تأثیر می‌گذارند و نمی‌توان به طور محض فعالیت مغزی خاصی را به یک بخش نسبت داد، ولی هر کدام از قسمت‌های مغز نقش ویژه‌ای دارند.

این سه بخش مغز جدید، مغز میانی و مغز قدیم نام دارند.

مغز جدید معمولاً انجام کارهای تحلیلی و پیچیده را بر عهده دارد.

تصمیمات منطقی، آموزش و کارهای ارادی ما با فرماندهی این بخش مغز انجام می‌شود. مغز جدید نتیجه تحلیل‌ها را به دو بخش دیگر نیز ارسال می‌کند.

مغز میانی بیشتر با موارد احساسی سر و کار دارد و اطلاعات حاصل را به دو بخش دیگر مغز مخابره می‌کند.

مغز قدیم عهده‌دار فعالیت‌های اصلی ما برای حفظ بقا است. خداوند این بخش را طوری طراحی کرده تا با دستورات صادره ادامه حیات ما امکان‌پذیر باشد.مثلاً وقتی گرسنه می‌شویم مغز قدیم دستور می‌دهد که به این مورد رسیدگی شود.

دوستانی که با رشته الکترونیک آشنا هستند با وقفه رد نشدنی آشنا هستند. مغز قدیم در واقع وقفه‌ای رد نشدنی صادر می‌کند که باید در اولین فرصت ممکن به آن رسیدگی شود.

مواردی مانند تنفس نیز به مغز قدیم مربوط است. اگر این‌طور نبود شاید گاهی یادمان می‌رفت تنفس کنیم و زندگی ما به خطر می‌افتاد!

تصمیمات خرید

اما سؤال بسیار کلیدی آن است که طبق علم بازاریابی عصبی تصمیمات خرید توسط کدام قسمت مغز انجام می‌شود؟

نکته مهمی که در بازاریابی سنتی به آن توجهی نمی‌شود این است که تصمیمات خرید ما اغلب با مغز قدیم انجام می‌شود!

تا به حال بازاریابان فکر می‌کردند تمامی خریدها با بخش منطقی مغزمان انجام می‌شود.

البته همیشه در طول تاریخ بازاریابان می‌دانستند که احساسات بر تصمیمات خرید تأثیر دارد. ولی اکنون مشخص شده است که تأثیرگذاری بخش احساسی و مغز قدیم بسیار فراتر از آن چیزی است که تصور می‌کردیم.

خانم لزلی هارت در کتاب «مغز چگونه کار می‌کند» توضیح می‌دهد که «شواهد نشان می‌دهد مغز قدیم قسمتی است که تعیین می‌کند ‌کدام بخش اطلاعات دریافتی برای پردازش به مغز جدید مخابره شود و کدام تصمیمات تایید شود یا رد شود».

پس اگر با عملکرد «مغز قدیم» بیشتر آشنا شویم در بازاریابی عصبی می‌توانیم عملیات بازاریابی تأثیرگذارتری طراحی کنیم.

شما در این باره چه دیدگاهی دارید…؟

برای یادگیری حرفه‌ای «بازاریابی عصبی» در دوره فروش حرفه ای شرکت کنید!

دوستدارتان محمد جانبلاغی

-----------------------------

بازاریابی عصبی چیست؟ آیا این مطالب جدید را هم مطالعه کرده اید؟ بازاریابی عصبی چیست؟

ترفند بازاریابی عصبی برای افزایش فروش

7 قانون فروش موفق

چطور فروش محصولاتم را بیشتر کنم؟


----------------------------------------------

محصولات ما

آموزش قدم به قدم خود هیپنوتیزمی و مدیتیشن

جدیدترین درمان سریع افسردگی

جدیدترین درمان سریع انواع وسواس های فکری

سریع ترین شیوه درمان استرس و اضطراب

آموزش جامع تربیت جنسی کودکان و نوجوانان

# در لحظه #رسالت #طرز_فکر #سلامت #کودک درون
3
https://old.bishtarazyek.com/93h308
کپی شد
0

دنبال کننده

0

دنبال شونده

3

ماجرا

user885218844950

user885218844950 کیست؟

بیوگرافی ماجراها

آخرین ماجراهای نویسنده


لینک های سرنوشت ساز
قانون جذب چیست؟ | بهترین روانشناس | فروش موفق | ترفند های ب...
ادامه...
user885218844950
17 آبان 98 user885218844950
قانون جذب چیست؟
قانون جذب چیست؟شاید هریک از شما که درحال مطالعه این مقاله می...
ادامه...
user885218844950
17 آبان 98 user885218844950

لطفا نظرات را برایمان بنویسید

  • ثبت نظر با زدن دکمه Enter

با زدن دکمه اینتر نظر شما ثبت می شود

با زدن دکمه اینتر نظر شما ثبت می شود

    آخرین ماجراها


    هرگز رنگ نخواهد باخت


    تلنگر

    بسیاری از مردم هستند که نگران کفش خود هستنداما نگران پای خود نیستند

    نگران عینک خود هستند اما نگران چشم خود نیستند

    نگران ظاهر خود هستند اما نگران باطن خود نیستند!

    ویترین خوب ارائه دادن در مدت زمان کوتاهی رنگ میبازد اما شخصیتی درست داشتن هرگز رنگ نخواهد باخت


    ادامه...
    rainy
    16 آذر 00 باران
    ادامه یافتن زندگی در نبود من ...

    شب از خواب پریده بودم. درد عجیبی همه بدنم را فرا گرفته بود. حالت تهوع زیادی داشتم. قلبم تند تند میزد. همسرم بیدار نشده بود. دلم نیامده بود که بیدارش کنم. علت را می دانستم اما این همه رنج زیادی بود ...

    ساعتی به خود پیچیدم و بعد تا صبح متناوب به خواب رفتم و از تپش قلب و درد بارها از خواب پریدم ...

    لحظه های در ذهنم کارهای نصفه نیمه ام را مرور میکردم که اگر تا صبح زنده نماندم چه بر سرشان خواهد آمد. فلان پروژه فایل هایش قبلا به دست فاطمه رسیده بود. دیگری هم فایل هایش را به آمنه داده بودم. ای وای سایت ها!

    یادم آمده بود کنکور ارشد نزدیک است و ثبت نام ارشد 1401 فردا شروع می شود ... و من یادم رفته بود خبرهایش را آماده کنم ...

    صبح بی‌جان از خواب بیدار شدم ... حتی توان تایپ کردم نداشتم ... فقط برایش نوشتم "من حالم خوب نیست" ...

    ادامه...
    bahari2020
    15 آذر 00 بهار بهاری
    باور میکنم

    خوب باش ،  خوب بمان ، خوبی ها تو را پیدا خواهند کرد ...

    در پی حساب و کتاب نباش 

    برای خودت چرتکه نینداز که خوبی ات را اندازه بزنی !

    بعضی چیزها معیاری برای اندازه گیری ندارند ...

    مثل خوبی های خود تو ...

    مثل جذابیت آرامشت در تلاطم های زندگی ...

    مثل کم نیاوردن هایت و دوباره آغاز کردنت هایت ...

    مثل امیدی که ته نشین شده در وجودت ...

    مثل نگاه های زیبایت به دنیا وقتی که دنیا آنقدرها هم زیبا نیست ...

    مثل جذابیتِ دوست داشتن خودت وقتی آنقدرها هم دوست داشتنی نیستی ...

    مثل لذتِ بخشیدن خودت ...

    مثل عشق ورزیدن هایت حتی در روزهای بی عشق ...

    مثل زیبایی  مقاومتت به هنگام مواجه شدن با ترسهایت ...

    مثل خوبی های کوچک و بزرگت که گاهی نمیبینی ...

    تو سراسر خوبی هستی ، خوبی من و تو از ابتدا بوده و اما 

    خوب ماندن ؟!

    آ.میم

    1400/9/15






    ادامه...
    Arina
    15 آذر 00 آرینا م
    نیمه آذر و چالش انرژی

    سلام...سلام....

    دوباره باز خدمتتون هستم با چالش انرژی....

    بفرمایید😊😊😊😊

    گفتار نیک...کردار نیک...پندار نیک...🌺

    و خداوند برایم کافیست....

    حضور خداوند آرامش درونم است.....

    زندگیت را بساز تا به خودت افتخار کنی....

    🌺🌿☘🍀🍁🍂🍂🌱🌳🌴🌵

    همیشه پر انرژی باشید دوستان عزیزم...

    ادامه...
    Saeedreza
    15 آذر 00 سعید رضا کریمی
    گزارش شصت وچهارمین چالش اراده(دیدن سریالWestworld )

    درود

    من در19 آبان ماه تعهد دادم که دیدن سریال Westworld تا امروز (15آذر) تموم کنم.خوشبختانه تونستم چالش خودم رو با موفقیت پشت سر بذارم و بازهم عضلات اراده ام رو تقویت کنم.

    سپاس از اینکه ماجرای من رو خوندید.

    ادامه...
    MOHSEN007
    15 آذر 00 محسن شیروانی
    یک شخصیت 10 جمله | قسمت هفدهم: جملات آلبر کامو


    سلام حالتون چطورررره؟

    برای خودمم عجیب بود که تا حالا به سراغ جملات آلبر کامو نرفته بودما!!!


    ولی امروز میخوام براتون چندتا از جمله های آلبر کامو که برای خودمم جالب توجه بودن رو منتشر کنم.


    آقای کامو، نویسنده و روزنامه نگار سرشناس فرانسوی و برنده جایز نوبل ادبیات بود. ایشون حدود 60 سال پیش درگذشت و طی مدت عمرش، کتاب ها و مقالات جریان ساز و مهمی نوشت.


    از جمله مشهورترین آثار آلبر کامو، کتاب های بیگانه و البته طاعون است.


    ضمناً تا حالا 16 قسمت از یک شخصیت | ده جمله منتشر کردیم که با کلیک روی همین لینک می‌تونید قسمت‌های قبلی رو هم بخونید.


    بریم سراغ جملات آلبر کامو:



    هیچ چیزی رو به اندازه‌ی خوشبختی جدی نگیر ...


    ---***---


    اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی دیگه در مورد آزادی شعار نده!


    ---***---


    تراژدی این نیست که تنها باشی
    بلکه این است
    که نتوانی تنها باشی...
    گاهی آماده‌ام
    همه چیزم را بدهم
    تا هیچ پیوندی با جهان انسان‌ها
    نداشته باشم…!


    ---***---


    80 درصد طلاق در میان زندانیانِ جنگی بازگشت داده شده به کشور!
    این یعنی آنکه 80 درصد از عشق‌های بشری تاب پنج سال جدایی را ندارند ...


    ---***---


    متوجه شدم آدمی که حتی فقط یک روز زندگی کرده باشد، می‌تواند صدسال را راحت در زندان بگذراند. آنقدر یاد و خاطره خواهد داشت که حوصله‌اش سر نرود ...!


    ---***---


    آدم ها یک بار عمیقا عاشق می شوند،
    چون فقط یک بار نمی ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک بار، ترس ها آنقدر عمیق می شوند که عشق، دیگر دور می ایستد ...


    ---***---


    فهمیده‌ام که همهٔ بدبختی انسان‌ها ناشی از این است که به زبان صریح و روشن حرف نمی‌زنند. از اینرو من تصمیم گرفته‌ام که صریح حرف بزنم و صریح رفتار کنم تا در راه درست بیفتم.


    ---***---


    برای من ماجرای مردی را نقل کردند که دوستش به زندان افتاده بود و او شب‌ها بر کف اتاق می‌خوابید تا از آسایشی لذت نبرد که دوستش از آن محروم شده باشد.
    چه کسی؟! چه کسی برای ما بر زمین خواهد خوابید؟!


    ---***---


    آدم‌های مبتلا به رنجی عمیق وقتی که شاد هستند
    رنجشان فاش می‌شود
    طوری به شادی می‌چسبند
    که انگار از سرِ حسد می‌خواهند بغلش کنند
    و خفه‌اش کنند



    راستی! 😎

    حتمااااااا برام تو کامنت بنویسید که با کدوم‌هاش موافقید و با کدوم‌هاش موافق نیستید. دلیل هم فراموش نشه!

    دمتون گرررررم...

    ادامه...
    saeedabbasi
    15 آذر 00 سعید عباسی
    تمرین اعتماد به نفس:تجربه 5 اقدام من با تکنیک ریز اقدام ها

    مطالعه:-------------------------> ریز اقدام :باز کردن کتاب

    سحر خیزی:-------------------------->ریز اقدام:چند دقیقه زودتر خوابیدن

    انجام دادن تکالیف:----------------->ریز اقدام:بازکردن صفحه ماجراها 

    یادگرفتن زبان :------------------------>ریز اقدام:مرور یک لغت

    نماز سروقت:--------------------------->ریز اقدام :بلند شدن و رفتن به سمت شیر آب برای وضو گرفتن 

    انجام دادن کارها از طریق ریز اقدام ها باعث بهبود اعتماد به نفس و حس مفید بودن میشه

    ادامه...
    Mahdiaos
    15 آذر 00 مهدی ح
    چرا کودک آسیب دیده و وابستگی ناسالمه؟؟؟!!!

    شما هم مانند من ملاحظه فرمودید که برخی والدین از اینکه کودکشان یا حتی بزرگسالانشان(؟!) بهشون میچسبن در ظاهر ناراحتن اما در باطن حس مهرطلبی و تأییدطلبی خودشان ارضا میکنند؟!!! این عارضه نشانه آسیب دیدگی (والدین؛ حتی در درجه اول)، کودکان است.

    وقتی فرزندتان از شما دور نمی شود،

    و همیشه نگران شماست،

    وقتی تمام برنامه هایش را با

    شما تنظیم می کند،

    نه نشانه وفاداری و نه دوست

    داشتن زیاد است، بلکه نشانه

    آسیب دیدگی و وابستگی

    ناسالم اوست.

    کودک برای ساختن و بزرگ شدن نیاز به رویارویی با مسائل تاحدی دارد. چه اشکالی دارد گاهی، اشتباه کند و نگران باشد؟ دنیای ما با همین نگرانی ها ساخته شده است و دنیا بدون مسائل خُرد و کلان نیست! هست؟؟؟!


    ادامه...
    nedazarandi
    15 آذر 00 ن د ا ز ر ن د ی
    از آخرین اخبار و تخفیف های بیشتر از یک نفر آگاه شوید!

    بیشتر از یک،آموزش سخنرانی،فن بیان و ارتباطات

    استفاده از سایت مشروط بر قبول توافقنامه کاربری و حفظ حریم شخصی می باشد. تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مجموعه بیشتر از یک نفر است.

    آدرس: تهران - سعادت آباد- بلوار دریا- خیابان صرافهای جنوبی- خیابان ۲۵ غربی (قره تپه ای)- نبش کوچه شادی ۱ - پلاک ۱- طبقه ۵
    تلفن : 02191090908
    کد پستی: 1998867186
    logo-samandehi اتحادیه کسب و کار مجاری